Over de studio

Yogashala den haag

Iemand zei ooit tegen ons dat bij Yogashala ‘mature yoga classes’ worden gegeven. Wij, Chris en Anke, ervaren dit als een compliment; het verwoordt namelijk de intentie waarmee wij yoga presenteren. Wij koesteren de Shala als een plek waar authenticiteit voorop staat. Daarom zijn wij ook de enige docenten in de studio en nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van alle lessen.

Chris begeleidt zijn lessen met het werken in zijn praktijk “De Gouden Handen”. Je kunt hier terecht voor therapeutische massage, acupunctuur en yogatherapie. Sinds 1988 heeft hij ontzettend veel ervaring opgedaan, mensen begeleidt en zich gespecialiseerd in klachten van het bewegingsapparaat.

Anke begeleidt haar groepslessen met het geven van alle privé lessen waarbij zij vaak de keuze maakt om de fysieke yoga beoefening met relevante coaching te combineren. Zij weet de inhoud van elke les te versterken door haar vermogen om lichamen te lezen en actief te luisteren in te brengen en een systemische benadering op verzoeken en klachten van cliënten toe te passen.

Chris: Mijn lessen zijn bedoeld om fysiek, emotioneel en spiritueel een boost aan het leven te geven. Daarbij maak ik gebruik van asana’s (houdingen en beweging), pranayama (ademhalingsoefeningen, mantra’s) en meditatie (dynamisch en stilte). En deel met anderen hoe je yoga kunt integreren in een gezonde levensstijl voor een energiek en vitaal leven.

Chris Ramkema

Anke: Mijn lessen geef ik vanuit de gedachte dat ze voldoen aan de verwachtingen van degene wie zichzelf serieus neemt en yoga in zijn volmaaktheid en als manier van in het leven staan waardeert. Ik presenteer yoga als zelfreflectie, voor bewustwording en de verdieping van bewustzijn. Dit is een stapsgewijs proces op weg naar harmonie, tevredenheid en geluk.

Anke Mein

Je vindt onze yogastudio aan de Ten Hovestraat 8 in het Haagse Statenkwartier. Locatie