Yogastudio

rondjegeel

Welkom bij Yogashala: have a look inside!

Yogashala is een plek voor iedereen. Wat je achtergrond ook is, of je een ervaren yogi bent of een beginner: we begroeten je graag in onze sfeervolle yogastudio in Den Haag.

Yogashala is de yogastudio van ons: Chris en Anke. Wij zijn yoga-enthousiastelingen in hart en ziel en dat delen we gepassioneerd tijdens onze lessen. De benadering in onze groepslessen en tijdens privé-les is altijd ‘down-to-earth’. Je krijgt heldere, directe instructies en we verduidelijken yoga als bewustzijnstraining.

Complementair

Je kunt bij Yogashala verschillende vormen van yoga leren en beoefenen. Elke vorm kent dynamische en meditatieve aspecten. In onze lessen vullen de yoga-elementen elkaar evenwichtig aan: de houdingen, ademtechniek en meditatie. Als je zo yoga beoefent, word je uitgenodigd tot bewustwording, verfijning in beweging en verstilling.

Ervaar het zelf

Loop gerust een keer binnen bij één van de lessen om een keer ‘op proef’ mee te doen, schrijf je in voor de introductiecursus of boek een proefles.

Je vindt onze yogastudio aan de Ten Hovestraat 8 in het Haagse Statenkwartier. Locatie

“Yoga is a spiritual practice. It is a means of clarifying that which is, and expressing it directly, fully and harmoniously.”

– Godfrey Devereux; Hatha Yoga Breath by Breath