Privéles yoga

rondjegeel

Yogashala-docente Anke verzorgt alle privélessen in de Yogashala. De lessen hebben een individueel karakter en bieden alle tijd en aandacht voor de cliënt. De inhoud van de les beantwoordt doeltreffend aan de specifieke vraag of klacht. De uitwerking van de yogabeoefening  wordt daardoor sneller naar een hoger niveau getild, met als doel het zelfhelende vermogen te stimuleren. De benadering die Anke daarbij kiest, is gebaseerd op de heelheid van het lichaam.

De talloze mogelijkheden die yogabeoefening biedt (asana’s, aandacht voor de adem, meditatie), combineert en varieert Anke doelgericht in de les. Indien gewenst gaat dit gepaard met een verhelderend gesprek. Anke’s intentie is dat de cliënt van mentale en fysieke aspecten alsmede van zijn / haar intenties en kwaliteiten bewust wordt. Daarbij maakt zij de stappen die naar heelheid leiden en de fasen die de cliënt daarbij doorloopt, inzichtelijk.

Yoga & Bewustwording

De duizenden yogalessen die Anke sinds 2005 heeft gegeven, hebben haar waarneming van iemands situatie en behoeften verscherpt.
In haar ervaring is de combinatie van yoga met een op bewustwording gericht gesprek effectief gebleken bij o.a.
* persoonlijke ontwikkeling
* genezing van (fysieke) klachten of beperkingen
* het verkrijgen van (meer) inzicht in lichamelijke reacties op (en in) alledaagse levenssituaties
* het verminderen van burn-out klachten
* het verwerken van emotionele ballast
* het vinden van diepe ontspanning
* beter te kunnen slapen
* een introductie tot yoga te doorlopen met het doel de reguliere groepslessen in te stromen.

Prijsoverzicht privélessen

Prijzen zijn gebaseerd op een duur van 60 en 90 minuten met Yogashala als leslocatie.

60 min les€ 75,-(ook mogelijk met 2 personen:€ 105,-)
90 min les€ 105,-(ook mogelijk met 2 personen:€ 130,-)
5 lessen van 60 min€ 360,-(ook mogelijk met 2 personen:€ 500,-)
5 lessen van 90 min€ 500,-(ook mogelijk met 2 personen:€ 625,-)

Een serie van 5 lessen moet vanaf de 1e les binnen 6 maanden worden gebruikt.
Een lesafspraak die niet na wordt gekomen, tenzij 24 uur van tevoren afgezegd, wordt volledig in rekening gebracht.

Andere leslocatie

In overleg kunnen privé-lessen ook op een andere locatie dan in de Yogashala plaatsvinden (omtrek van max 7,5 km). Daarvoor berekenen wij een meerprijs per les:
* van ma t/m vr per les additioneel € 20,-
* op za & zo per les additioneel € 25,-

Over de docente

“Ik heb een sterk empathisch vermogen om in zuiver contact met mijn cliënten te komen. Daarbij doel ik op een harte-lijke verbinding die echter op een aangename en het proces versterkende afstand berust,” zegt Anke. Er is alle tijd voor uitleg, om te verifiëren waarom iets gebeurt en om te leren voelen en waarnemen. Yoga is een continue verkenning en ontdekkingstocht, letterlijk en figuurlijk. Dat is een groeiproces, voor cliënt én docent.

“Het is erg mooi om zo’n groeiproces mee te maken. Ook voor mij, want je groeit samen op basis van kennis en ervaring. Het meest bijzonder aan privéles? Dat is de pure aandacht die je een cliënt kunt geven. Dat maakt privéles veel directer, intenser maar ook efficiënter dan een groepsles.”

Anke’s passie voor yoga (zij is één van de weinige Senior Dynamic yoga docenten wereldwijd), gezondheid en zelfgenezing is terug te vinden in haar directe en non-conventionele benadering van elk traject dat zij met een cliënt aangaat. Wil je, voordat je besluit tot privéles, eerst nader kennismaken? Dat kan vanzelfsprekend in een vrijblijvend gesprek.

Je kunt Anke bereiken op – 06 237 387 51 – , of mail naar info@yogashala.nl .

Anke schrijft regelmatig over ervaringen in haar lessen. Stukken daarvan publiceert zij met toestemming op de Yogashala Facebook page en de Yogashala Blog.