Privéles yoga

Yogashala den haag

Gezien de situatie rondom COVID-19 komen we niet om het vergroten van onze ‘RESILIENCE’ heen. In deze periode van onrust en ‘social distancing’ spelen BEZINNING, RUST en KALMTE een belangrijke rol. YOGA PRIVÉLES kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Ik heb het vermogen en put uit jaren ervaring om n.a.v. ACTIEF LUISTEREN een DOELGERICHTE AANPAK te kiezen. Daardoor voldoet elke les aan je behoeften en kan een ‘stepping stone’ naar je simpelweg BETER VOELEN zijn. Ik maak jouw privé yoga les via “ME-TIME” tot “QUALITY TIME” want zal na gezamenlijk overleg ter plekke een les in elkaar zetten. Daarbij kun je denken aan b.v.:

  • een serie van beweging en houdingen in stilte die puur op ONTSPANNING is gericht
  • ruimte maken om DUIDELIJKHEID te krijgen over hoe je je voelt, waar je gedachten naar toe gaan en wat je echt nodig hebt
  • vergroot je VEERKRACHT om voorbereid te zijn op de volgende uitdaging
  • verander je MINDSET, met name als je je overweldigd voelt door gevoelens zoals b.v. onzekerheid, chaos, verwarring en angst
  • beweeg, rek, voel met en geniet van je LICHAAM
  • laat je HART en ZIEL spreken om je VRIJ te voelen.

Je kunt CONTACT met mij opnemen via het Contact formulier, of je belt mij / stuurt een WhatsApp bericht naar 06 237 387 51. Sessies online zijn optioneel.
Ook stel ik mij FLEXIBEL op m.b.t. dag en tijd; ons lesrooster laat zien op welke dagen en dagdelen ik privélessen kan plannen.

IK ZIE ER NAAR UIT JE TE ONTMOETEN!
Hartelijke groet,
Anke

Priveles yoga

Prijsoverzicht privélessen

– online / met Yogashala als leslocatie –

60 min les € 75,- (ook mogelijk met 2 personen: € 105,-)
90 min les € 105,- (ook mogelijk met 2 personen: € 130,-)
5 lessen van 60 min € 360,- (ook mogelijk met 2 personen: € 500,-)
5 lessen van 90 min € 500,- (ook mogelijk met 2 personen: € 625,-)

Een serie van 5 lessen moet vanaf de 1e les binnen 6 maanden worden gebruikt.
Een lesafspraak die niet na wordt gekomen, tenzij 24 uur van tevoren afgezegd, wordt volledig in rekening gebracht.

Andere leslocatie

In overleg kunnen privé-lessen ook op een andere locatie dan in de Yogashala plaatsvinden (omtrek van max 7,5 km). Daarvoor berekenen wij een meerprijs per les:
* van ma t/m vr per les additioneel € 20,-
* op za & zo per les additioneel € 25,-

Over de docente

“Ik heb een sterk empathisch vermogen om in zuiver contact met mijn cliënten te komen. Daarbij doel ik op een harte-lijke verbinding die echter op een aangename en het proces versterkende afstand berust,” zegt Anke. Er is alle tijd voor uitleg, om te verifiëren waarom iets gebeurt en om te leren voelen en waarnemen. Yoga is een continue verkenning en ontdekkingstocht, letterlijk en figuurlijk. Dat is een groeiproces, voor cliënt én docent.

“Het is erg mooi om zo’n groeiproces mee te maken. Ook voor mij, want je groeit samen op basis van kennis en ervaring. Het meest bijzonder aan privéles? Dat is de pure aandacht die je een cliënt kunt geven. Dat maakt privéles veel directer, intenser maar ook efficiënter dan een groepsles.”

Anke’s passie voor yoga (zij is één van de weinige Senior Dynamic yoga docenten wereldwijd), gezondheid en zelfgenezing is terug te vinden in haar directe en non-conventionele benadering van elk traject dat zij met een cliënt aangaat. Wil je, voordat je besluit tot privéles, eerst nader kennismaken? Dat kan vanzelfsprekend in een vrijblijvend gesprek.

Je kunt Anke bereiken op – 06 237 387 51 – , of mail naar info@yogashala.nl .

Anke schrijft regelmatig over ervaringen in haar lessen. Stukken daarvan publiceert zij met toestemming op de Yogashala Facebook page en de Yogashala Blog.