Privéles yoga

Yogashala den haag

Alles is continue in beweging –

en zoals de wereld verandert, verandert ook onze samenleving. Dat is zichtbaar en voelbaar en vraagt om het vergroten van onze veerkracht. Velen herkennen daartoe het belang van bezinning, rust en kalmte in het dagelijkse zijn. Yoga op maat, met een individueel en onvervalst karakter en in zijn talrijke mogelijkheden, kan hieraan bijdragen.

Ik heb het vermogen en put uit jaren ervaring om n.a.v. actief te luisteren naar wat jou beweegt en voor yoga privéles heeft laten kiezen, met een doelgerichte aanpak te beantwoorden. Daardoor voldoet elke les aan je behoeften en kan een ‘stepping stone’ zijn naar je simpelweg beter voelen.

Maatwerk, gedetailleerd en doelgericht

In elke les stem ik de lesinhoud af op waar precies jouw behoefte op dat moment ligt.
Daarbij kun je denken aan:

  • een serie van beweging en houdingen in stilte die puur op ONTSPANNING is gericht
  • maak ruimte om BEWUST TE  WORDEN en DUIDELIJKHEID te krijgen over hoe je je voelt en wat je echt nodig hebt
  • beweeg, rek, kom in contact met, neem waar en voel je LICHAAM en neem je ADEM waar
  • vergroot je VEERKRACHT om voorbereid te zijn op een volgende uitdaging
  • verander je MINDSET, met name als je je overweldigd voelt door gevoelens zoals b.v. onzekerheid, chaos, verwarring en angst
  • laat je HART en ZIEL spreken om je wereld te vergroten en VRIJ te voelen.

Over de docente

Ik ben Anke, geboren en getogen in Berlijn (D) en sinds 1991 woonachtig in Nederland. Samen met mijn partner Chris werk ik sinds 2006 in onze studio Yogashala en in een privéles zal je mij ontmoeten.

Ik heb een goed gevoel voor zuiver contact met een cliënt. Daarbij doel ik op een harte-lijke verbinding die op een aangename en het proces versterkende afstand berust. Er is alle tijd voor uitleg, om te verifiëren waarom iets gebeurt en om te leren voelen en waarnemen. Yoga is een continue verkenning en ontdekkingstocht, letterlijk en figuurlijk. Daardoor ontstaat een gezamenlijk mooi en boeiend groeiproces.

Wat maakt privéles nou zo bijzonder? Voor mij is het de pure aandacht die ik aan een cliënt kan geven. Het doorlopen van een organisch proces in een privéles en het waarnemen van het resultaat daarvan is direct voelbaar, intens en efficiënt.

Mijn passie voor yoga (ik ben o.a. Senior Dynamic yoga docente), gezondheid en zelfgenezing is terug te vinden in mijn directe en non-conventionele benadering van elk traject dat ik met een cliënt aanga. Soms integreer ik omwille van een betere uitkomst mijn kennis van Systemisch en familie opstellen, coaching en Chinese geneeskunde in de lessen.

Kennismakingsgesprek & Contact

Wil je, voordat je besluit tot privéles, eerst nader kennismaken? Dat kan vanzelfsprekend in een vrijblijvend gesprek.

Je kunt mij bellen/ via WhatsApp bereiken op – 06 237 387 51 – , of mail naar contact@yogashala.nl , of gebruik ons Contact formulier.

Ons lesrooster laat zien op welke dagen en dagdelen privélessen mogelijk zijn.

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten!
Hartelijke groet,
Anke

Yogashala Den haag

Met toestemming van desbetreffende personen heb ik een aantal ervaringen uit mijn lessen op onze Facebook pagina en Blog gedeeld.