Privéles yoga

Yogashala den haag

Alles is continue in beweging.

Leven met COVID-19 heeft onze samenleving en de wereld zichtbaar en voelbaar veranderd. In response daarop komen wij niet om het vergroten van onze veerkracht heen. Daarbij spelen bezinning, rust en kalmte een belangrijke rol. Yoga privéles kan o.a. hieraan bijdragen.

Ik heb het vermogen en put uit jaren ervaring om n.a.v. actief te luisteren naar wat jou beweegt en voor yoga privéles heeft laten kiezen, met een doelgerichte aanpak te beantwoorden. Daardoor voldoet elke les aan je behoeften en kan een ‘stepping stone’ zijn naar je simpelweg beter voelen.

Maatwerk, gedetailleerd en doelgericht

Ik maak jouw les  “me-time” en “quality time” door de lesinhoud af te stemmen op waar jouw behoefte ligt.
Daarbij kun je denken aan b.v.:

  • een serie van beweging en houdingen in stilte die puur op ONTSPANNING is gericht
  • ruimte maken om DUIDELIJKHEID te krijgen over hoe je je voelt, waar je gedachten naar toe gaan en wat je echt nodig hebt
  • vergroot je VEERKRACHT om voorbereid te zijn op de volgende uitdaging
  • verander je MINDSET, met name als je je overweldigd voelt door gevoelens zoals b.v. onzekerheid, chaos, verwarring en angst
  • beweeg, rek, kom in contact met en voel je LICHAAM
  • laat je HART en ZIEL spreken om je wereld te vergroten en VRIJ te voelen.

Over de docente

Ik ben Anke, geboren en getogen in Berlijn (D) en sinds 1991 woonachtig in Nederland. Samen met mijn partner Chris werk ik sinds 2006 in onze studio Yogashala en in een privéles zal je mij ontmoeten.

Ik heb een goed gevoel voor zuiver contact met een cliënt. Daarbij doel ik op een harte-lijke verbinding die op een aangename en het proces versterkende afstand berust. Er is alle tijd voor uitleg, om te verifiëren waarom iets gebeurt en om te leren voelen en waarnemen. Yoga is een continue verkenning en ontdekkingstocht, letterlijk en figuurlijk. Daardoor ontstaat een gezamenlijk mooi en boeiend groeiproces.

Wat maakt privéles nou zo bijzonder? Voor mij is het de pure aandacht die ik aan een cliënt kan geven. Het doorlopen van een organisch proces in een privéles en het waarnemen van het resultaat daarvan is direct voelbaar, intens en efficiënt.

Mijn passie voor yoga (ik ben o.a. Senior Dynamic yoga docente), gezondheid en zelfgenezing is terug te vinden in mijn directe en non-conventionele benadering van elk traject dat ik met een cliënt aanga. Soms integreer ik omwille van een betere uitkomst mijn kennis van Systemisch en familie opstellen, coaching en Chinese geneeskunde in de lessen.

Kennismakingsgesprek & Contact

Wil je, voordat je besluit tot privéles, eerst nader kennismaken? Dat kan vanzelfsprekend in een vrijblijvend gesprek.

Je kunt mij bellen/ via WhatsApp bereiken op – 06 237 387 51 – , of mail naar contact@yogashala.nl , of gebruik ons Contact formulier.

Ons lesrooster laat zien op welke dagen en dagdelen privélessen mogelijk zijn.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten!
Hartelijke groet,
Anke

Yogashala Den haag

Met toestemming van desbetreffende personen heb ik een aantal ervaringen uit mijn lessen op onze Facebook pagina en Blog gedeeld.