Privéles yoga

rondjegeel

 

Heb je, om welke reden dan ook, het liefst privéles yoga? Yogashala biedt één-op-één-begeleiding, die we helemaal toespitsen op jouw specifieke wensen en mogelijkheden.

Ben je niet zo’n groepsdier? Of heb je behoefte aan extra aandacht van een yogadocent? Als je jouw favoriete yoga-stijl wilt beoefenen op een tijdstip en plaats die jou het beste uitkomt, kan privéles een uitkomst zijn. Tijdens een privésessie geven we je graag alle ruimte en aandacht die je nodig hebt.

Als je extra begeleiding nodig hebt vanwege blessures, lichamelijke klachten of beperking is het verstandig privélessen te nemen. Yogashala docente Anke kan je gericht begeleiden en specifieke aanwijzingen geven, zodat yoga positief voor je gaat werken. Als je dat wilt kun je, in de meeste gevallen, na een aantal privélessen goed meekomen in de reguliere groepslessen.

Pure aandacht

Privéles betekent dat alle tijd en aandacht voor jou is en de inhoud van de les doeltreffend aan jouw vraag, klacht of verzoek zal voldoen. Daardoor zal het niveau, en zodoende de uitkomst, van je yogabeoefening sneller op een hoger niveau komen. Of het helende effect sneller zijn werking laten zien.

Er is immers alle tijd voor uitleg, om te verifiëren waarom iets gebeurt en om te leren voelen en waarnemen. Yoga is een continue verkenning en ontdekkingstocht, letterlijk en figuurlijk. Dat is een groeiproces, voor student èn docent.  Anke heeft veel ervaring als yogadocente in één-op-één-begeleiding. “Het is erg mooi om zo’n groeiproces mee te maken. Ook voor mij, want je groeit samen op basis van mijn kennis en ervaring. Het meest bijzonder aan privéles? Dat is de pure aandacht die je een klant kunt geven. Dat maakt privéles veel directer, intenser maar ook efficiënter dan een groepsles.”

Mogelijke inhoud privé lessen

Prijsoverzicht privélessen

Prijzen zijn gebaseerd op een duur van 60 en 90 minuten met Yogashala als leslocatie.

60 min les € 70,- (ook mogelijk met 2 personen: € 85,-)
90 min les € 98,- (ook mogelijk met 2 personen: € 115,-)
5 lessen van 60 min € 335,- (ook mogelijk met 2 personen: € 405,-)
5 lessen van 90 min € 468,- (ook mogelijk met 2 personen: € 560,-)

Een serie van 5 lessen moet vanaf de 1e les binnen 6 maanden worden gebruikt.
Een lesafspraak die niet na wordt gekomen, tenzij 24 uur van tevoren afgezegd, wordt volledig in rekening gebracht.

Andere leslocatie

In overleg kunnen privé-lessen ook op een andere locatie dan in de Yogashala plaatsvinden (omtrek van max 7,5 km). Daarvoor berekenen wij een meerprijs per les:
* van ma t/m vr per les additioneel € 20,-
* op za & zo per les additioneel € 25,-

Over de docente

Yogashala docente Anke verzorgt de meeste privé-lessen in de Yogashala. Zij heeft sinds 2005 een omvangrijke ervaring opgebouwd in het effectief onderwijzen van yoga. Ze heeft de gave om mensen zo aan te voelen dat op het juiste moment de juiste didactiek weet toe te passen. Dat verklaart wellicht haar passie voor het één-op-één-lesgeven.

Anke’s passie voor yoga, gezondheid en zelfgenezing is terug te vinden in haar directe en non-conventionele benadering van elk traject dat zij met een cliënt aangaat.

Wil je, voordat je besluit tot privé-les, eerst nader kennismaken? Dat kan vanzelfsprekend in een vrijblijvend gesprek.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Bel Anke – 06 237 387 51 – of mail naar info@yogashala.nl .