Yoga introductiesessie

rondjegeel

Voor beginners en iedereen wie nieuwsgierig is naar yoga bij Yogashala

Is yoga nieuw voor je? Ben je nieuwsgierig wat het voor jou zou kunnen betekenen? Kom dan naar één van onze introductiesessies!

De sessie geeft je een indruk van yoga beoefening in het algemeen en het verschil tussen een rustige vorm zoals Yin yoga, en wanneer beweging en meer fysieke aspecten geïntegreerd zijn zoals in Dynamic en Kundalini yoga. Achteraf zal je duidelijkheid hebben over wat bij je past en waar je goed aan doet t.a.v. je voornemen om aan yoga te beginnen.

Follow-up

Omdat Yin yoga over het algemeen toegankelijk is, kun je na de sessie aan de wekelijkse lessen deelnemen.

Vele jaren ervaring hebben ons geleerd dat Dynamic yoga tot een effectief en zinvol resultaat zal leiden als men de basis goed leert. Het investeren van tijd en moeite zal iemand erin doen slagen om er fysiek en mentaal echt vertrouwd mee te raken en uiteindelijk goed voorbereidt de groepslessen in te stromen. Wij bieden geïnteresseerden hiervoor een privélessen traject aan.
Maar vanzelfsprekend is het iedereen zijn / haar keuze om zelfstandig in groepslessen genoemde basis te leren en later te verdiepen en verfijnen.

Je kunt bij ons wekelijks op ma en woe avond en op zaterdag ochtend Dynamic yoga beoefenen. Senior Dynamic yoga docente Anke verzorgt de lessen.

Data en tijden volgende introductiesessies

sessie maart 2020donderdag 05/0319:30 – 21:30
sessie april 2020donderdag 09/0419:30 – 21:30

Kosten: € 25,- voor de 2 uur durende les

Tijdig inschrijven garandeert je plaats!
Afhankelijk van de aanmeldingen zullen de sessies in het Nederlands, of in het Engels worden gedoceerd.