Yoga introductiesessie

Yogashala den haag

Voor beginners en iedereen wie nieuwsgierig is naar yoga bij Yogashala

Is yoga nieuw voor je? Ben je nieuwsgierig wat het voor jou zou kunnen betekenen? Boek dan een aantal privé sessies!

De sessies geven je een indruk van yoga beoefening in het algemeen en het verschil tussen een rustige vormen en wanneer beweging en meer fysieke aspecten geïntegreerd zijn. Achteraf zal je duidelijkheid hebben over wat bij je past en waar je goed aan doet t.a.v. je voornemen om yoga met regelmaat te beoefenen.

Follow-up

Na de introductiesessies kun je aan de groepslessen Yin yoga  deelnemen; de houdingen zijn voor de meeste mensen relatief makkelijk te leren om ze effectief te kunnen beoefenen.

Wij weten uit vele jaren ervaring dat Dynamic yoga enkel tot een effectief en zinvol resultaat zal leiden als men de basis goed heeft geleerd en begrijpt. Het investeren van tijd en moeite zal iemand erin doen slagen om er fysiek en mentaal echt vertrouwd mee te raken en uiteindelijk goed voorbereid de groepslessen in te stromen. Wij bieden geïnteresseerden hiervoor een privélessen traject aan.
Maar vanzelfsprekend is het iedereen zijn / haar keuze om zelfstandig in groepslessen de in de introductiesessie genoemde basis te leren en vervolgens te verdiepen en verfijnen.

Data en tijden volgende introductiesessies

Nog te plannen – stuur ons een Inschrijving via de onderstaande knop als je interesse hebt!

Kosten: € 25,-

Tijdig inschrijven garandeert je plaats!
Afhankelijk van de aanmeldingen zullen de sessies in het Nederlands, of in het Engels worden gedoceerd.