YinYang in Synergy

rondjegeel

YinYang in Synergy

Een uitdagende en prachtige combinatie van dynamiek en stilte. De naam zegt het al, bij de lessen YingYang in Synergy staat de synergie van yin en yang centraal. Die synergie ervaar je tijdens het beoefenen van dynamische en statische yoga-houdingen, de zogenaamde namaskar, vinyasa’s en asana’s. De lesinhoud zelf is ook één synergie: elke les bevat dynamische onderdelen en delen die haast statisch of meditatief van aard zijn.

Yang = dynamiek

Yang staat voor dynamiek, voor fysiek uitdagende yoga-houdingen in combinatie met bewegingen en houdingen uit de Dynamic Yoga methode, Kundalini Yoga’s Kriya’s en bewegingen uit dans en martial arts. Yang-oefeningen zijn bedoeld om lichaamswarmte op te wekken, spieren te versterken en coördinatie te verbeteren.

Yin = statisch en meditatief

Het yin-deel van YinYang in Synergie bevat verstillende en intense Yin Yoga-houdingen, bedoeld om de gewrichten en het bindweefsel eromheen te versterken. YinYang in Synergy nodigt je uit tot verstilling van de geest door inspanning en ontspanning! Elke les zal een verrassing zijn omdat de synergie van Yin en Yang oneindig is.

Wil je dat eens ervaren? Meld je aan voor een proefles.