Yin yoga met live harpmuziek

rondjegeel

nog te plannen (op een Zondag in het voorjaar 2018; 10:00 – 13:00)

In the house of love, the floor dances, the walls are made of song, and the music never stops. ~ Rumi

Voel je welkom voor een bijzondere Yin yoga Intensive, die we samen met harpiste Marjatta Fehres aanbieden: Yin Yoga begeleid met live harpmuziek.

Kom helemaal tot jezelf met een toegankelijke serie yoga-houdingen en de verbijsterend mooie en rustgevende klanken van de harp. Zo ervaar je uitnodiging om je bewustzijn voor de dingen om je heen in meer bewustzijn voor ‘de wereld in jou’ te transformeren.
Wij vinden het bijzonder fijn dat we, elk jaar opnieuw, deze Intensive samen met Marjatta Fehres kunnen creëren. De klank en schoonheid van haar muziek zal het effect van de Yin Yoga-houdingen bevorderen: het voelt ineens makkelijker om te focussen en ontspannen, het meditatief effect versterkt en je bewustwording wordt gestimuleerd.

Yin Yoga

Yin Yoga biedt de gelegenheid om geduldig en in stilte te ontspannen. Tegelijk is het een geweldige ‘stepping stone’ bij het opbouwen van meditatie in (fysieke) stilte. De Intensive zal dan ook eindigen met een langere meditatie. Bereid je voor op een intense, maar stille yoga practice die je aandacht van buiten naar binnen brengt!

Voor wie?

Deze Intensive is een uitdaging voor iedereen wie gepassioneerd met yoga bezig is en biedt de gelegenheid om beter in contact te komen met je lichaam, je mogelijkheden en beperkingen. Op het programma staat een lange serie houdingen waarbij vooral het ‘openen’ en versterken van de rug, met name de onderrug, een belangrijke rol speelt.

Kosten: € 60,- . Yogashala yogi’s betalen € 55,-