Lesaanbod

rondje3

Welke vorm je ook kiest, elke les in de Yogashala is een uitnodiging om jezelf te ontdekken door yogahoudingen, ademhalingstechnieken en meditatie.
In onze yogastudio in Den Haag kan je verschillende vormen van yoga beoefenen. Ons lesaanbod varieert van rustig tot zeer intensief.

Dynamic yoga

yogalesaanbod03a

Deze dynamische vorm van yoga legt de focus op externe en interne beweging. We werken onder meer met kracht en flow (vinyasa), houdingen (alignment), aan- en ontspanning (bandha’s) en het bewust sturen van adem en aandacht.

Yin Yoga

yinyoga

Een rustige vorm die focust op het mobieler maken van onze gewrichten. Yin Yoga-houdingen worden op een passieve manier beoefend. Yin Yoga is ook geschikt voor mensen die weinig ervaring hebben met yoga.

Kundalini yoga

Kundalini Yoga is bijzonder: het kan snel een bewustzijnsverandering teweeg brengen. Dat komt door de synthese van dynamische bewegingen en een krachtige ademhaling. De lescontext zijn o.a. zogenaamde talloze Kriya’s.

Yin Yang in Synergy

yogalesaanbod01

Yinyang in Synergy is een uitdagende en prachtige combinatie van dynamiek en stilte. Zoals de naam al zegt staat in deze les de synergie van een yin- en een yang-lesdeel centraal.

Ashtanga Yoga

yogalesaanbod02

Ashtanga Yoga bij Yogashala is traditionele yoga met een verfrissend, nét iets anders perspectief. De traditie bewust in acht nemend, zullen bij het doorgronden van de houdingen van de primary series je fysieke mogelijkheden naast de beperkingen en alle tijd nemen die nodig blijkt te zijn, van grote invloed op het leerproces zijn. Het doel is om in een-op-een lessen de serie voor self-practice te leren, deze persoonlijke aanpak garandeert en optimaal en kwalitatief hoog resultaat.

Priveles yoga

priveov

Voor ieder die graag individueel begeleid wordt, bieden wij de mogelijkheid om privé-les te volgen. Deze lessen stemmen wij inhoudelijk af op de specifieke wensen en mogelijkheden.

Lastig kiezen? We nodigen je graag uit voor een proefles, zodat je een indruk krijgt van een les, een bepaalde yoga-vorm en de Yogashala.