Lesaanbod

Yogashala den haag

Welke vorm je ook kiest, elke les in de Yogashala is een uitnodiging om jezelf te ontdekken door yogahoudingen, ademhalingstechnieken en meditatie.
Ons lesaanbod varieert m.b.t. fysieke actie en impact, meditatie in stilte en beweging en de op de adem gerichte aandacht.

Je bent altijd welkom voor een proefles, of / en in een introductiesessie.

Dynamic yoga

yogalesaanbod03a

Deze dynamische vorm van yoga legt de focus op externe en interne beweging. We werken onder meer met kracht en flow (vinyasa), houdingen (alignment), aan- en ontspanning (bandha’s) en het bewust sturen van adem en aandacht.

Yin Yoga

yinyoga

Een rustige vorm die focust op het mobieler maken van onze gewrichten. Yin Yoga-houdingen worden op een passieve manier beoefend. Yin Yoga is ook geschikt voor mensen die weinig ervaring hebben met yoga.

Kundalini yoga

Kundalini Yoga is bijzonder: het kan snel een bewustzijnsverandering teweeg brengen. Dat komt door de synthese van dynamische bewegingen en een krachtige ademhaling. De lescontext zijn o.a. zogenaamde talloze Kriya’s.

Yoga Specials

yogalesaanbod01

Wij complementeren de wekelijkse lessen graag met ‘Specials’. Een vaak terugkerend thema daarbij is de adem en de talloze mogelijkheden die focus op de adem biedt t.a.v. beweging, stilte, bewust-wording en -zijn. Het boeiende en in zijn subtiliteit unieke onderwerp ‘Bandha’s’ kan centraal staan, net zoals ‘Vitalizing the spirit’ en and ‘Moving into lightness’. Kijk op onze homepage voor de aankondiging van de Specials per maand.

Privéles yoga

priveov

Yogashala biedt individuele begeleiding voor mensen die hier de voorkeur aan geven. Yogashala docente Anke verzorgt alle privé lessen. Zij kiest zorgvuldig en op ervaring en deskundigheid gebaseerd de lesinhoud, deze zal vanzelfsprekend variëren n.a.v. de wensen, doelen en mogelijkheden van de client. Voorbeelden zijn een breed scala aan fysieke klachten, burn out problematiek, verbetering van coördinatie, beweging en balans en het vinden van fysieke en geestelijke ontspanning.

Lastig kiezen? We nodigen je graag uit voor een proefles, zodat je een indruk krijgt van een les, een bepaalde yoga-vorm en de Yogashala.