Lesaanbod

Yogashala den haag

Welke vorm je ook kiest, elke les in de Yogashala is een uitnodiging om jezelf te ontdekken door yogahoudingen, ademhalingstechnieken en meditatie.
Ons lesaanbod varieert m.b.t. fysieke actie en impact, meditatie in stilte en beweging en de op de adem gerichte aandacht.

Je bent altijd welkom voor een proefles.

Dynamic yoga

yogalesaanbod03a

Een vorm van yoga die zich onderscheidt van “yoga for the masses”. Kenmerkend is een sublieme didactiek in de vorm van beweging ter voorbereiding op houdingen in stilte. Een krachtige synthese van in- en ontspanning, een vrije adem, zachtheid door sensitiviteit in aandacht t.b.v. bewustwording.

Yin Yoga

yinyoga

Een rustige yoga vorm die focust op het mobieler maken van onze gewrichten, met name heupen en wervelkolom. Yin Yoga-houdingen worden op een passieve manier beoefend. Yin Yoga is erg geschikt voor actieve mensen die op zoek zijn naar een rustige tegenhanger t.b.v. meer souplesse en beweeglijkheid.

Kundalini yoga

Kundalini Yoga kan door de synthese van dynamische bewegingen en een krachtige ademhaling snel een verandering van bewustzijn teweeg brengen. Elke les beoefen je één of meerdere zogenaamde Kriya’s, bij voorbeeld “Flexibility and the spine”, “Purifying the Self” en “Elimination exercises”.

Sunday Treats

yogalesaanbod01

Sunday Treats zijn bijzondere dagen, gewijd aan yoga en meditaties om in contact met de energie in en om ons heen te komen. Daarbij staat het hart centraal. Daarop afgestemd wijden wij een deel van de dag aan het met elkaar in verbinding gaan en delen in de vorm van verhalen, quotes, video’s, liefdevol en oordeelloos.

Privéles yoga

priveov

 Anke biedt individuele begeleiding voor iedereen wie hier de voorkeur aan geeft. Zij kiest gebaseerd op ervaring en deskundigheid de lesinhoud, variërend n.a.v. de wensen, doelen en mogelijkheden van de client. Je kunt denken aan fysieke klachten, burn out, verbetering van coördinatie, beweging en balans en fysieke en geestelijke ontspanning.

Lastig kiezen? We nodigen je graag uit voor een proefles, zodat je een indruk krijgt van een les, een bepaalde yoga-vorm en de Yogashala.