Introductiecursus

rondjegeel

Voor beginners en iedereen wie nieuwsgierig is naar yoga bij Yogashala

Is yoga nieuw voor je? Ben je nieuwsgierig wat het voor jou zou kunnen betekenen? Kom dan naar de introductiecursus van Yogashala! Je kunt in de cursus op een toegankelijke en verantwoorde manier kennis maken met verschillende yoga-vormen. Zo leg je een goede basis om vervolgens verder te gaan met yoga.

Inhoud

De introductiecursus bestaat uit 3 sessies. Je maakt kennis met Dynamic Yoga en het verstillende Yin Yoga en je leert stap-voor-stap de verschillende yoga-elementen: houdingen, ademtechnieken en meditatie.

Wat we gaan doen:

  • introductie basale yoga-principes, -technieken en -houdingen (in flow)
  • basisinstructies voor adem en beweging en hun relatie
  • uitleg over de ‘foundation’ van de verschillende groepen yoga-houdingen
  • introductie staande houdingen
  • kennismaking met Yin Yoga-houdingen en het fundamentele verschil met dynamische yoga-vormen

Aanpak

Onze lessen zijn voor iedereen te doen. De instructies zijn steeds een uitnodiging om houdingen uit te voeren binnen de capaciteit die je op dat moment aankunt. We geven je lichaam en je geest alle ruimte om zich technieken en houdingen eigen te maken. Wij begeleiden je hierbij verbaal en hands-on. Elk onderdeel van de cursus wordt stap-voor-stap geïntroduceerd. Het maximum aantal deelnemers is 10.

Doel

We willen onze passie delen door jou de impact te laten ervaren die yoga op je lichaam en geest kan hebben. In de drie introductiesessies leg je een uitstekende basis om in te stromen bij onze wekelijkse lessen.

Kijk ook naar onze blog post “Yoga leren doen”!

Ben je op zoek naar een gefundeerde introductie tot yoga en wilt niet wachten tot de volgende cursus? Overweeg dan een (reeks) privé les(sen)! Via deze link vindt je uitgebreide informatie over de een-op-een lessen met een individuele aanpak.

Data en tijden cursus Maart 2019

De cursus bestaat uit 2 sessies introductie tot yoga. Je zult in de cursus voldoende kennis opdoen om effectief aan onze lopende wekelijkse lessen deel te nemen.

sessie 1donderdag 07/0319:00 – 20:30
sessie 2donderdag 14/0319:00 – 20:30

Kosten: € 39,- voor 2 sessies

Een cursus bestaat uit 2 sessies van 90 minuten.
Tijdig inschrijven garandeert je plaats!
Afhankelijk van de aanmeldingen zullen cursussen in het Nederlands of in het Engels worden gegeven.