Yogashala

Yoga berust op fysieke activiteit en is voor iedereen. Bij Yogashala kun je met diepgang en plezier diverse en intelligente vormen van yoga onderzoeken. Daarbij wordt je door zeer ervaren docenten begeleid. Kies een lesvorm die aan jouw wensen en omstandigheden voldoet: groepsles of privé les.

Image is not available

Have a look inside!

Heb je vaak last van een pijnlijke nek, rug of schouders? Een groot deel van de houdingen en bewegingen in de les zijn op ontspanning gericht. De lesinhoud is toegankelijk en makkelijk te volgen, zodoende kun je later met wat je hebt geleerd zelf preventief aan de slag gaan.

Wij nodigen je uit voor een bijzondere ervaring: tot rust komen met Yin yoga, begeleid door de betoverende klanken van de harp. De schoonheid van dit bijzondere instrument zal het effect van de Yin yoga houdingen versterken en de meditatieve ervaring verdiepen.

Slider

rondjegeel

Welkom bij Yogashala!

Heb je interesse in yoga? Wil je je lichaam en je bewustzijn versterken? Je bent van harte welkom bij Yogashala. De lessen in onze yogastudio in Den Haag zijn een uitnodiging tot verfijning in beweging, maar ook tot bewustwording en verstilling. Zo heeft yoga een positief effect op je fysieke en je geestelijk welzijn. Het versterkt je body én je mind.

Wij delen graag onze passie voor yoga met je. Onze lessen in de Yogashala zijn persoonlijk en ‘down-to-earth’.
Spreekt dit jou aan? Dan kijken wij ernaar uit om jou bij Yogashala te mogen begroeten!

Dynamic yoga yoga3

De naam zegt het al: deze dynamische yoga focust op fysieke inspanning, coördinatie en een ontspannen ademhaling.

Yin yoga iconyinyoga

Een verstillende yoga-vorm, gericht op flexibiliteit, beweeglijkheid en veerkracht. Yin Yoga-lessen zijn (ook) goed te volgen voor beginners.

Kundalini yoga yinyanh

Een synthese van krachtige, dynamische bewegingen en een krachtige ademhaling. De kriya’s hebben een grote impact op lichaam, geest en bewustzijn.

Bekijk het lesaanbod

yoga-voor-berginners Introductiecursus

data volgende cursus: 14/10 + 21/10 + 28/10

Ben je nieuwsgierig naar yoga en wat het voor jou kan betekenen? Kom naar de Yogashala-introductiecursus en ervaar de impact van yoga.

In deze cursus maak je op een ontspannen manier kennis met zowel de rustige Yin Yoga als de actievere Dynamic Yoga. Je zult ontdekken dat onze lesaanpak toegankelijk is, we nemen je stap-voor-stap mee. Zo leggen we samen een goede basis voor het veilig en effectief beoefenen van yoga, met de drie elementen: houdingen, ademtechnieken (pranayama) en meditatie.

Kijk ook naar onze blog post “Yoga leren doen!” om te lezen hoe het lichaam leert en hoe wij daarop inspelen.

Meer info over de cursus

WELKOM
Proefles

Vrijblijvend en ongedwongen kennismaken met yoga bij Yogashala?

Schrijf je in voor een proefles – deze is de hele maand September gratis – of bel ons (06 237 387 51) voor persoonlijk contact.

 intro1a

Yogashala Specials

01 Oktober @ 09:30-11:00 | Neck-Back-Shoulders

Heb je vaak last van een pijnlijke nek, rug of schouders? Een groot deel van de houdingen en bewegingen in de les zijn op ontspanning gericht. De lesinhoud is toegankelijk en makkelijk te volgen, zodoende kun je later met wat je hebt geleerd zelf preventief aan de slag gaan.

15 Oktober @ 09:30-11:00 | Deep relaxation 

Slaap je slecht, heb je last van spanningen of vaak onrust in je lijf? In deze les gaat het keer om keer weer om het loslaten na het doen, dus om de ontspanning na de inspanning. Zodat je ook in het dagelijks leven het ontspannen na de inspanning leert toepassen! Toegankelijke oefeningen uit verschillende yogavormen om het ‘relaxation response’ telkens te triggeren maken de les toegankelijk voor iedereen.

29 Oktober 2017 | 11:15 – 14:00 | Yin yoga met live Harp muziek 

Kom helemaal tot jezelf met Yin Yoga en de verbijsterend mooie en rustgevende klanken van de harp. De klank en schoonheid van haar muziek zal het effect van de Yin Yoga-houdingen bevorderen: het voelt ineens makkelijker om te focussen en ontspannen, het meditatief effect versterkt en je bewustwording wordt gestimuleerd.

 

PRIVELES
Yoga one-on-one

Leer je liever één-op-één? Of kamp je met lichamelijke klachten? Yogashala biedt individuele begeleiding voor mensen die, om wat voor reden dan ook, graag privé-les volgen. Jouw mogelijkheden, wensen en doelen zijn bepalend voor de aanpak en de samenstelling van deze lessen.

Video en podcast

Dankzij Arnaud Wiehe van Dutchified en zijn rubriek ‘What is that job?’ zijn deze video en podcast tot stand gekomen. De video geeft duidelijk onze visie op en praktische benadering van yoga in de praktijk weer. In de podcast kom je meer te weten over onze achtergrond en ons yoga verhaal, het verhaal van Yogashala, onze groeps- en privé lessen en nog veel meer.

home
Contact

Yogashala

Chris Ramkema & Anke Mein
Ten Hovestraat 8 (Statenkwartier)
2582 RL Den Haag
06 237 387 51
info@yogashala.nl

rondjegeel

Yogashala blog