Yogashala

Yoga is voor iedereen. Het versterkt je lichaam en helpt je bewuster en met meer focus te leven. In onze yogastudio in Den Haag bieden we diverse vormen van yoga, waarin de dynamische en meditatieve benadering elkaar aanvullen. Loop gerust een keer binnen bij één van de groeplessen voor een proefles, of neem contact met ons op als privé les de betere optie voor jou blijkt te zijn.

Image is not available

Have a look inside!

Een Yogashala zondagochtend Special, open voor iedereen. De les gaat over actie en het loslaten ervan, de impact die actie veroorzaakt, en zwaartekracht. Leer van je lichaam over het ‘relaxation response’, als je deze leert toelaten, kun je in een staat van diepe ontspanning van lichaam en geest komen.

Een keer per maand kun je bij ons terecht voor deze zondagochtend 'special'. Heb je vaak last van een pijnlijke nek, rug of schouders? Een groot deel van de houdingen en bewegingen in de les zijn op ontspanning gericht. De lesinhoud is toegankelijk en makkelijk te volgen, zodoende kun je later met wat je hebt geleerd zelf preventief aan de slag gaan.

Slider

rondjegeel

Welkom bij Yogashala!

Heb je interesse in yoga? Wil je je lichaam en je bewustzijn versterken? Je bent van harte welkom bij Yogashala. De lessen in onze yogastudio in Den Haag zijn een uitnodiging tot verfijning in beweging, maar ook tot bewustwording en verstilling. Zo heeft yoga een positief effect op je fysieke en je geestelijk welzijn. Het versterkt je body én je mind.

Wij delen graag onze passie voor yoga met je. Onze lessen in de Yogashala zijn persoonlijk en ‘down-to-earth’.
Spreekt dit jou aan? Dan kijken wij ernaar uit om jou bij Yogashala te mogen begroeten!

Dynamic yoga yoga3

De naam zegt het al: deze dynamische yoga focust op fysieke inspanning, coördinatie en een ontspannen ademhaling.

Yin yoga iconyinyoga

Een verstillende yoga-vorm, gericht op flexibiliteit, beweeglijkheid en veerkracht. Yin Yoga-lessen zijn (ook) goed te volgen voor beginners.

Kundalini yoga yinyanh

Een synthese van krachtige, dynamische bewegingen en een krachtige ademhaling. De kriya’s hebben een grote impact op lichaam, geest en bewustzijn.

Bekijk het lesaanbod…

yoga-voor-berginners Specials op Zondag

 

28 Mei @ 09:30 | Deep relaxation 

Slaap je slecht, heb je last van spanningen of vaak onrust in je lijf? In deze les gaat het keer om keer weer om het loslaten na het doen, dus om de ontspanning na de inspanning. Zodat je ook in het dagelijks leven het ontspannen na de inspanning leert toepassen! Toegankelijke oefeningen uit verschillende yogavormen om het ‘relaxation response’ telkens te triggeren maken de les toegankelijk voor iedereen.

25 Juni @ 09:30 | Neck-Back-Shoulders

Heb je vaak last van een pijnlijke nek, rug of schouders? Een groot deel van de houdingen en bewegingen in de les zijn op ontspanning gericht. De lesinhoud is toegankelijk en makkelijk te volgen, zodoende kun je later met wat je hebt geleerd zelf preventief aan de slag gaan.

 intro1a

Yogashala Guest teacher workshop

Tantra: Living intimately

A unique 4-day workshop, open to everyone who is curious about and would like to understand and experience tantra as much more than mythicized sex. Please feel welcome to learn about and experience the beauty and power of Tantric healing, Tantra as the art of living, Tantric meditation and Tantric massage.

Godfrey Devereux will lead through this workshop: “At first I also regarded yoga and tantra as two distinct, separate and even opposite, paths. Nevertheless by the time I was a professional yoga teacher I had learned powerful lessons, sexual and more subtle, from two tantric teachers. By the time I was learning from my third I had realized that yoga as we know it in the west is actually a tantric practice.”

There will be neither nudity nor sexual activity during this workshop, as we will be exploring the energies upon which satisfying sexual activity depends.

The workshop will take place from Friday 09 – Monday 12 June 2017.

~ Deze workshop zal in het Engels worden gegeven, zodoende bieden wij alle informatie daarover ook in het Engels aan. 

 

WELKOM
Proefles

Vrijblijvend en ongedwongen kennismaken met yoga bij Yogashala? Schrijf je in voor een proefles of bel ons (06 237 387 51) als je graag persoonlijk contact met ons wilt.

PRIVELES
Yoga one-on-one

Leer je liever één-op-één? Of kamp je met lichamelijke klachten? Yogashala biedt individuele begeleiding voor mensen die, om wat voor reden dan ook, graag privé-les volgen. Jouw mogelijkheden, wensen en doelen zijn bepalend voor de aanpak en de samenstelling van deze lessen.

Video en podcast

Dankzij Arnaud Wiehe van Dutchified en zijn rubriek ‘What is that job?’ zijn deze video en podcast tot stand gekomen. De video geeft duidelijk onze visie op en praktische benadering van yoga in de praktijk weer. In de podcast kom je meer te weten over onze achtergrond en ons yoga verhaal, het verhaal van Yogashala, onze groeps- en privé lessen en nog veel meer.

home
Contact

Yogashala

Chris Ramkema & Anke Mein
Ten Hovestraat 8 (Statenkwartier)
2582 RL Den Haag
06 237 387 51
info@yogashala.nl

rondjegeel

Yogashala blog