Yogashala

Yoga berust op fysieke activiteit en is voor iedereen. Bij Yogashala kun je met diepgang en plezier diverse en intelligente vormen van yoga onderzoeken. Daarbij wordt je door zeer ervaren docenten begeleid. Kies een lesvorm die aan jouw wensen en omstandigheden voldoet: groepsles of privé les.

Image is not available

Have a look inside!

Heb je vaak last van een pijnlijke nek, rug of schouders? Een groot deel van de houdingen en bewegingen in de les zijn op ontspanning gericht. De lesinhoud is toegankelijk en makkelijk te volgen, zodoende kun je later met wat je hebt geleerd zelf preventief aan de slag gaan.

Een Yogashala zondagochtend Special, open voor iedereen. De les gaat over actie en het loslaten ervan, de impact die actie veroorzaakt, en zwaartekracht. Leer van je lichaam over het ‘relaxation response’, als je deze leert toelaten, kun je in een staat van diepe ontspanning van lichaam en geest komen.

Slider

Yoga Den Haag

Welkom bij Yogashala!

Heb je interesse in yoga? Wil je je lichaam versterken en je bewustzijn verdiepen? Je bent van harte welkom bij Yogashala. De lessen in onze yogastudio in Den Haag zijn een uitnodiging tot verfijning in beweging, maar ook tot bewustwording en verstilling. Zo heeft yoga een positief effect op je fysieke en je geestelijk welzijn. Het versterkt je body én je mind.

Wij delen graag onze passie voor yoga met je. Onze lessen in de Yogashala zijn persoonlijk en ‘down-to-earth’.
Spreekt dit jou aan? Dan kijken wij er naar uit om jou bij Yogashala te mogen begroeten!

Dynamic yoga yoga3

De naam zegt het al: deze dynamische yoga focust op fysieke inspanning, coördinatie en een ontspannen ademhaling.

Yin yoga iconyinyoga

Een verstillende yoga-vorm, gericht op flexibiliteit, beweeglijkheid en veerkracht. Yin Yoga-lessen zijn (ook) goed te volgen voor beginners.

Kundalini yoga yinyanh

Een synthese van krachtige, dynamische bewegingen en een krachtige ademhaling. De kriya’s hebben een grote impact op lichaam, geest en bewustzijn.

Bekijk het lesaanbod

yoga-voor-berginners Introductiecursus

Maart 2018, Zaterdag 10/03 + 17/03 + 24/03

Ben je nieuwsgierig naar yoga en wat het voor jou kan betekenen? Kom naar de Yogashala introductiecursus en ervaar de impact van yoga.

In deze cursus maak je op een ontspannen manier kennis met yoga. Je zult ontdekken dat onze lesaanpak toegankelijk is, we nemen je stap-voor-stap mee. Zo leggen we samen een goede basis voor het veilig en effectief beoefenen van yoga, met de drie elementen: houdingen, ademtechnieken (pranayama) en meditatie.

Kijk ook naar onze blog post “Yoga leren doen!” om te lezen hoe het lichaam leert en hoe wij daarop inspelen.

Meer info over de cursus

WELKOM
 Gratis Proefles

Vrijblijvend en ongedwongen kennismaken met yoga bij Yogashala?

Van 8 januari t/m 28 februari 2018 kun je gratis een proefles bij ons volgen.

Schrijf je in via onze contact pagina, of bel ons (06 237 387 51) voor persoonlijk contact.

intro1a

Yogashala Zondagochtend Specials

 

04 Maart @ 09:30-11:00 | Deep relaxation 

Slaap je slecht, heb je last van spanningen of voel je je vaak onrustig in je lijf?

In deze les gaat het keer om keer weer om het loslaten na het doen, dus om de ontspanning na de inspanning. Zodat je ook in het dagelijks leven het ontspannen na de inspanning leert toepassen!

De lesinhoud, een combinatie uit verschillende yogavormen, steunt op toegankelijke, dynamische en ook subtiele houdingen en bewegingen (ullola’s). Zij zullen zodanig zorgvuldig stap-voor-stap en in een volgorde die het zenuwstelsel zal raken worden gedoceerd dat het ‘relaxation response’ telkens opnieuw getriggerd zal worden.

 

18 Maart @ 09:30-11:00 | Neck-Back-Shoulders

Heb je vaak last van een pijnlijke rug, schouders en nek? Dan is deze les zeket het proberen waard!

De voor iedereen geschikte houdingen en bewegingen zijn op ontspanning van met name de rug, schouders en nek gericht. De keuze hierbij is om bewust te worden van hoe nek, rug en schouders op liggende en zittende houdingen reageren, d.w.z. dat we bewust rekening houden met de invloed van de zwaartekracht op het lichaam.

De lesinhoud is toegankelijk en makkelijk te volgen, zodoende kun je later met wat je hebt geleerd zelf preventief aan de slag gaan. Yogashala docente Anke verzorgt deze les. Zij is uitermate ervaren in het begeleiden van mensen met genoemde klachten op weg naar genezing door middel van self-care en bewustwording.

PRIVELES
Privé les yoga

Yogashala biedt individuele begeleiding voor mensen die, om wat voor reden dan ook, hier de voorkeur aan geven. De zorgvuldig en op ervaring en deskundigheid gebaseerde lesinhoud zal vanzelfsprekend variëren n.a.v. de wensen, doelen en mogelijkheden van de client. Voorbeelden zijn een breed scala aan fysieke klachten, burn out problematiek, verbetering van coördinatie, beweging en balans en het vinden van fysieke en geestelijke ontspanning.

Video en podcast

Dankzij Arnaud Wiehe van Dutchified en zijn rubriek ‘What is that job?’ zijn deze video en podcast tot stand gekomen. De video geeft duidelijk onze visie op en praktische benadering van yoga in de praktijk weer. In de podcast kom je meer te weten over onze achtergrond en ons yoga verhaal, het verhaal van Yogashala, onze groeps- en privé lessen en nog veel meer.

home
Contact

Yogashala

Chris Ramkema & Anke Mein
Ten Hovestraat 8 (Statenkwartier)
2582 RL Den Haag
06 237 387 51
info@yogashala.nl

rondjegeel

Yogashala blog