Yogashala

Yoga berust op fysieke activiteit en is voor iedereen. Bij Yogashala kun je met diepgang en plezier diverse en intelligente vormen van yoga onderzoeken. Daarbij wordt je door zeer ervaren docenten begeleid. Kies een lesvorm die aan jouw wensen en omstandigheden voldoet: groepsles of privéles.

Image is not available

Have a look inside!

"Tantra: An invitation to be the love that you are" Join us and yoga master Godfrey Devereux in Solo Tantra, Tantric Communication and Tantric Meditation.

"Tantra: An invitation to be the love that you are" is the title of this year's workshop with yoga master Godfrey Devereux. Solo Tantra, Tantric Communication and Tantric Meditation for everyone who would love to immerse!

Heb je vaak last van een pijnlijke rug, schouders en nek? Dan is deze les voor jou! De lesinhoud is toegankelijk en makkelijk te volgen. Zodoende kun je later met wat je hebt geleerd zelf preventief aan de slag gaan.

'Deep relaxation' Special
Zondag 06 Mei @ 09:30

Slaap je slecht, heb je last van spanningen of voel je je vaak onrustig in je lijf? In deze les gaat het keer om keer weer om het loslaten na het doen, dus om de ontspanning na de inspanning.

Slider

Yoga Den Haag

Welkom bij Yogashala!

Heb je interesse in yoga? Wil je je lichaam versterken en je bewustzijn verdiepen? Je bent van harte welkom bij Yogashala. De lessen in onze yogastudio in Den Haag zijn een uitnodiging tot verfijning in beweging, maar ook tot bewustwording en verstilling. Zo heeft yoga een positief effect op je fysieke en je geestelijk welzijn. Het versterkt je body én je mind.

Wij delen graag onze passie voor yoga met je. Onze lessen in de Yogashala zijn persoonlijk en ‘down-to-earth’.
Spreekt dit jou aan? Dan kijken wij er naar uit om jou bij Yogashala te mogen begroeten!

Dynamic yoga yoga3

De naam zegt het al: deze dynamische yoga focust op fysieke inspanning, coördinatie en een ontspannen ademhaling.

Yin yoga iconyinyoga

Een verstillende yoga-vorm, gericht op flexibiliteit, beweeglijkheid en veerkracht. Yin Yoga-lessen zijn (ook) goed te volgen voor beginners.

Kundalini yoga yinyanh

Een synthese van krachtige, dynamische bewegingen en een krachtige ademhaling. De kriya’s hebben een grote impact op lichaam, geest en bewustzijn.

Bekijk het lesaanbod

yoga-voor-berginners Yogashala Yogi’s aan het woord

“Wat mij in het bijzonder aanspreekt, is het feit dat ik hier stap voor stap aasana’s leer beoefenen. Het gaat hier niet zozeer om de houding zelf, maar vooral om de manier waarop je tot de houding komt, afgestemd op jouw lichaam en kunnen.” Annastasia

“Elke les draait echt om yoga; daarnaast voel ik mij uitgedaagd maar nooit ‘gepusht’. De 20 minuten in de auto hier naartoe heb ik er graag voor over!” Robin

“The range of classes and the timing of the sessions available (in 2 languages) covers all preferences. The atmosphere is calm, respectful and welcoming. Every visit to YogaShala is a joyous occasion for me!” Elena

“Chris and Anke are highly qualified teachers with a true passion for yoga. You can expect to be guided through yoga posture practices with sensitivity and skill.” Marcella

WELKOM
 Proefles

Vrijblijvend en ongedwongen kennismaken met yoga bij Yogashala? Je bent altijd welkom om een les naar keuze op proef mee te doen.

Schrijf je in via onze contact pagina, of bel ons (06 237 387 51) voor persoonlijk contact.

PRIVELES
Privé les yoga

Yogashala biedt individuele begeleiding voor mensen die, om wat voor reden dan ook, hier de voorkeur aan geven. De zorgvuldig en op ervaring en deskundigheid gebaseerde lesinhoud zal vanzelfsprekend variëren n.a.v. de wensen, doelen en mogelijkheden van de client. Voorbeelden zijn een breed scala aan fysieke klachten, burn out problematiek, verbetering van coördinatie, beweging en balans en het vinden van fysieke en geestelijke ontspanning.

intro1a

Yogashala Zondagochtend Specials

 

18 Maart @ 09:30-11:00 | Neck-Back-Shoulders – Special

Heb je vaak last van een pijnlijke rug, schouders en nek? Dan is deze les voor jou! De lesinhoud is toegankelijk en makkelijk te volgen, zodoende kun je later met wat je hebt geleerd zelf preventief aan de slag gaan.

De voor iedereen geschikte houdingen en dynamische, subtiele en in herhaling uitgevoerde bewegingen zijn op ontspanning gericht. Het gaat daarbij om bewustwording hoe nek, rug en schouders reageren.

 

06 Mei @ 09:30-11:00 | Yoga for deep relaxation 

Slaap je slecht, heb je last van spanningen of voel je je vaak onrustig in je lijf? In deze les gaat het keer om keer weer om het loslaten na het doen, dus om de ontspanning na de inspanning.

Deze les is ook geschikt voor iedereen wie leeft met chronische vermoeidheid, Fibromyalgie en ME. Dynamische, subtiele en in herhaling uitgevoerde bewegingen worden zorgvuldig gedoceerd en in een volgorde die het zenuwstelsel zal raken. Om zodoende telkens opnieuw diepe ontspanning te initiëren!

rondjegeel

Yogashala blog

home
Contact

Yogashala

Chris Ramkema & Anke Mein
Ten Hovestraat 8 (Statenkwartier)
2582 RL Den Haag
06 237 387 51
info@yogashala.nl